Loading
Учитава се...

ODRŽAN TRADICIONALNI NOVOGODIŠNJI KOKTEL

Objavljeno: 23/12/2015

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović i opštinsko rukovodstvo sinoć su organizovali tradicionalni novogodišnji koktel za privrednike, poljoprivrednike i saradnike u Prirodnjačkom centru Srbije u Svilajncu.

Nekoliko stotina gostiju okupilo se da zajedno obeležimo kraj uspešne godine za opštinu Svilajnac, koja je obeležena velikim infrastrukturnim i investicionim projektima i ulaganjima u sve sfere društvenog života.

Predsednik opštine Predrag Milanović rekao je da je tajna uspeha u stvaranju i održavanju prijateljstava i stabilnosti:

„Svilajnac ima mnogo prijatelja širom Srbije, Evrope i sveta. U našoj opštini su bili mnogi domaći i svetski zvaničnici i zajednički smo realizovali velike kapitalne projekte. Moramo graditi mostove ako želimo da postignemo uspeh, moramo održavati političku i društenu stabilnost, zajednički se boriti za velike ciljeve i bolji život građana. I još jedna stvar je doprinela uspehu, a to su mladi ljudi, sa idejama i ambicijama koji rade na raznim poslovima u opštinskim institucijama. Sve to doprinelo je da danas možemo da se pohvalimo i ponosimo rezultatima“ – izjavio je Milanović u svom obraćanju prisutnim zvanicama.

Zamenik predsednika opštine dr Danijela Stojadinović kaže da se naporan rad uvek isplati:

 

„Mnogo smo radili i sve što je ove godine urađeno je posledica tog rada. Očekujem da i naredna godina bude ovako uspešna“ – ističe ona.

covid
covid