Loading
Учитава се...

Održana sedma redovna sednica SO Svilajnac

Objavljeno: 19/02/2013

19.02.2013. U velikoj sali SO Svilajnac održana je danas sedma redovna sednica Skupštine opštine Svilajnac na kojoj se raspravljalo o 17 tačaka. 

Usvojen je finansijski plan prihoda i rashoda Fonda za uređivanje građevinskog zemljišta opštine Svilajnac za 2013. godinu, doneta je Odluka o donošenju Plana generalne regulacije za naselje Svilajnac, kao i rešenje o obrazovanju Komisije za planove. Imenovani su Nadzorni odbori Komunalnog javnog preduzeća "Morava" I Sportsko-turističkog centra-Prirodnjačkog centra iz Svilajnca, a usvojeno je i rešenje o izmeni rešenja o imenovanju Upravnog odbora Fonda za uređivanje građevinskog zemljišta opštine Svilajnac. Usvojen je i izveštaj o radu Resavske biblioteke u Svilajncu za 2012. godinu kao Rešenje kojim se daje saglasnost na Program rada Resavske biblioteke za 2013. godinu i Rešenje  kojim se daje saglasnost na Program rada Centra za kulturu za 2013. godinu. 

Na ovoj sednici razrešen je i dosadašnji sekretar Skupštine opštine Svilajnac Ivana Vasić, zbog podnošenja ostavke, a na tu funkciju postavljena je Ivana Paunović.

covid
covid