Loading
Учитава се...

Opština Svilajnac poklonila novi automobil policijskoj stanici

Objavljeno: 03/09/2012

 

3. septembar 2012.

 - Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović uručio je danas ključeve automobila marke Dacia Sandero komandiru policijske stanice u Svilajncu Dejanu Mikiću. Automobil je poklon opštine Svilajnac sa ciljem modernizacije i efikasnijeg rada policijske stanice.

"Opština je u razgovoru sa komandirom policijske stanice odlučila da odvoji odredjena sredstva i nabavi novi automobil koji danas svečano uručujemo. Sa ponosom mogu da kažem da imamo odličnu saradnju i da će im ovo znatno olakšati posao, a u budućnosti ćemo nastaviti da pomažemo rad naše policije za koju imamo veliko razumevanje jer rade jedan vrlo složen i odgovoran posao. Takodje, u ovom mandatu jedan od prioriteta nam je izgradnja nove policijske stanice i na tome već zajednički radimo" - izjavio je Predrag Milanović.

Svečanom uručivanju automobila prisustvovao je i načelnik policijske uprave Pomoravskog okruga Dragan Obradović koji se zahvalio opštini Svilajnac na donaciji.

"Policiji je svaka pomoć dobrodošla. Naročito mi je drago što rukovodstvo opštine Svilajnac ima jako blisku i uspešnu saradnju sa policijskom upravom i što na ovakav način doprinosi efikasnijem radu policajaca." - rekao je Obradović.

 

covid
covid