Loading
Учитава се...

U TOKU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI DVE ULICE U SVILAJNCU

Objavljeno: 22/04/2015

U toku su radovi na asfaltiranju Moravske ulice i ulaznog puta u Svilajnac od Despotovca, koji je trenutno u lošem stanju i gde će se uraditi 2km puta, treća traka i trotoar za pešake. Prema rečima predsednika opštine Svilajnac Predraga Milanovića nakon rekonstrukcije povećaće se i bezbednost svih učesnika u saobraćaju:

 

„Ovo je jedan skup projekat, koji je, iako nije prioritetan, od velikog značaja i za vozače i za bicikliste i za pešake. Uradiće se do Dublja desni trotoari, koji će naročito biciklistima i pešacima olkšati prilaz gradu. A sam prilaz gradu je bio u jakom lošem stanju, tako da kad se završi rekonstrukcija možemo da kažemo da su svi prilazi gradu na zadovoljavajućem nivou“ – izjavio je Milanović.

U samom gradu do sada su rekonstruisane tri ulice, u planu je da se ove godine radi još nekoliko, a trenutno se asfaltira Moravska ulica, u dužini od 400 metara:

 

„Veliki novac se ulaže u popravku ulica, nastavićemo to da radimo i u toku ove godine, a partneri na ovom projektu su nam Putevi Srbije“ – dodao je Milanović.

covid
covid