Loading
Учитава се...

Novogodišnji koktel predsednika opštine okupio privrednike

Objavljeno: 27/12/2013

Tradicionalni koktel povodom obeležavanja Nove Godine sinoć je u Prirodnjačkom centru u Svilajncu predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović organizovao za sve privrednike sa teritorije opštine.

Oko 400 gostiju uživalo je u prijatnoj atmosferi, a ova prilika iskorišćena je i da se podele nagrade najboljim sportistima Svilajnca protekle godine. Tako su zahvalnicu dobili mladi karatisti, osvajači zlatnih i srebrnih medalja na evropskim i svetskim prvenstvima, a spcijalna zahvalnica i poklon od opštine Svilajnac uručeni su Ivani Milošević, rukometašici koja je sa reprezentacijom nedavno osvojila srebrnu medalju na svetskom prvenstvu.

"Ponosni smo na uspehe ove naše dece i mladih sportista, oni nas najbolje predstavljaju u svetu, kako Srbiju tako i svoj grad. Opština im na ovaj način čestita i pokazuje zahvalnost i poštovanje za to što rade" - izjavio je predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović.

Uz prigodan muzički program i svečanu atmosferu gosti su se družili i jedni drugima poželeli uspešnu i još bolju narednu godinu.

covid
covid