Loading
Учитава се...

Radovi na vrtiću "Dečja radost" teku ubrzanom dinamikom

Objavljeno: 29/09/2014

Predstavnici kompanije Greco JLT posetili su danas opštinu Svilajnac i zajedno sa predsednikom opštine Predragom Milanovićem obišli radove na vrtiću. Ova kompanija donirala je 5.000 evra preko namenskog računa opštine Svilanac za obnovu vrtića "Dečja radost".
Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović zahvalio se donatorima bez kojih svilajnački mališani ne bi mogli da dobiju novi vrtić i istakao da radovi na centralnom objektu teku po planu:
"Radovi na centralnom, ujedno i najvećem objektu vrtić se rade ubrzano, možda i brže nego što je planirano. Grubi građevinski radovi biće završeni i pre roka od 45 dana i sada je već potpuno izvesno da će se svi mališani u vrtić useliti pre Nove Godine, čime smo mi ispunili sve rokove koje smo i obećali" - izjavio je Milanović.
Direktor kompanije Greco Dejan Papuga rekao je da je centarala njihove firme u Beču prepoznala potrebu da se pomogne obnova jedinog obdaništa u gradu:
"Drago nam je da smo doprineli našom donacijom da ovaj ogromni posao što pre započnete i brzo završite. Mi se trudimo da budemo društveno odgovorni i zato je naša kompanija odlučila da pomogne najmlađima."
Na vrtiću se trenutno radi izolacija i ostali grubi građevinski radovi.

covid
covid