Loading
Учитава се...

Zimska služba KJP "Morava" spremna za predstojeću zimu

Objavljeno: 26/11/2013

Smotra zimske službe i mehanizacije održana je danas u mašinskom parku Komunalnog javnog preduzeća "Morava" iz Svilajnca, čime je, uz prvi sneg, ozvaničen početak zimske sezone i spremnost ovog preduzeća za čišćenje i održavanje puteva u zimskom periodu.

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović istakao je da se svake godine opština i KJP "Morava" na vreme pripreme i opreme za posao zimskog održavanja koji nije mali posao:

"Mi smo poslednjih godina uspeli da kupimo i obnovimo mehanizaciju, trenutno imamo tri naša kamiona, tako da smo jedna od retkih opština u Srbiji koja ima kapaciteta da samostalno obavlja zimsku službu. Mi godinama vodimo i ulažemo u naše komunalno preduzeće koje je sigurno jedno od najboljih i najopremljenijih preduzeća u regionu. To zahteva dosta sredstava  i angažovanja ljudi ali smo zato nezavisni i sigurni da će posao biti obavljen i da građani ne moraju da brinu" - izjavio je Predrag Milanović i uputio apel građanima da pomognu tako što će čistiti i voditi računa o prostoru ispred svojih zgrada, kuća, radnji...

 

Iz KJP "Morava" poručuju da su već od danas spremni za sneg, i da zimska služba može da počne sa radom čim se za tim ukaže potreba, spremna je mehanizacija, oprema, so, rizla, oprema za radnike, i građani opštine Svilajnac ne moraju da brinu jer će sneg biti čišćen kao i svake godine do sad.

covid
covid